Aquel - Kelluntageeliä

5,90 €
Sisältää alv:n

Loon Aquel on suosituin kellunta-aine Loon tuotteista. Se on silikonipohjaista ja lisäksi lämpötilastabiloitu. Toisin sanoen, sen koostumus pysyy samana lämpötilasta riippumatta. Jättää tosi vähän roiskeita veden pintaan. Sisältää ainetta, joka ”peittää” ihmistuoksun. Testaa yksi purkki ja totea sama, mitä jo monet ammattilaisperhokalastajat ovat todenneet. Vihje: Ota

Määrä
Loppu

Loon Aquel on suosituin kellunta-aine Loon tuotteista. Se on silikonipohjaista ja lisäksi lämpötilastabiloitu. Toisin sanoen, sen koostumus pysyy samana lämpötilasta riippumatta. Jättää tosi vähän roiskeita veden pintaan. Sisältää ainetta, joka ”peittää” ihmistuoksun. Testaa yksi purkki ja totea sama, mitä jo monet ammattilaisperhokalastajat ovat todenneet.

Vihje: Ota palanen Aquelia peukalon ja etusormen päiden väliin ja hiero sitä siihen perhon osaan, jonka haluat kelluvaksi. Parhaaseen lopputulokseen pääset, kun käsittelet perhosi aluksi Aquelilla ja kun perho sitten käytössä kastuu ja tulee limaiseksi, käytä Top Ride:a perhosi ”ehostamiseen”.


Erä-lehden testissä Loon Aquel sai neljä tähteä, saaden täten testin korkeimman arvosanan!
Numero 5/2006IK1012